Prémium előfizetés féláron a Vladstudio.com-on

Megosztás az iWiW-en

E hónap végéig (vagyis 2011. október 31-ig) 50%-os kedvezménnyel fizethetünk elő a Vladstudio.com oldalon található háttérképekre (ill. gyakorlatilag minden letölthető anyagra az oldalon). Az akció ideje alatt $29.99 helyett  $14.99-ért örökös tagságot kaphatunk, úgy hogy aki eddig az ár miatt tétovázott, most annak is érdemes meglépni a lehetőséget. Az oldalról ingyenesen is le lehet tölteni a háttérképeket – csak sokkal kisebb méretben és nem olyan jó minőségben, mint a prémium előfizetéssel.

Jópofa háttérképeket –  meg ezen kívül még rengeteg más dolgot – találunk az oldalon. Aki nem ismeri, annak mindenképpen érdemes szétnézni ezen a linken.

A Vladstudio az orosz Vlad Gerasimov, digitális művész projektje. 1998-ban kezdtem webes felhasználói felületek és programok tervezését. Mikor volt egy kis időm, háttérképeket is készítettem. Egy idő múlva ez a hobbim munkává nőtte ki magát, és mára saját vállalkozásban csak ezzel foglalkozom, számítógépekre és mobilokra tervezek háttérképeket. Szeretem, amit csinálok, és boldoggá tesz, hogy világszerte sokan mások is szeretik!

Csendben megjegyzem, hogy ameddig olyan nagy oldalak, mint a PayPal vagy a Twitter szenvednek a nyelvi problémákkal, addig a vladstudio.com az angol mellett még másik 23 nyelven érhető el…

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!