InterfaceLIFT

Megosztás az iWiW-en

Biztosan mindenkinek megvannak a saját kis háttérkép-lelőhelyei az interneten. Én már jó ideje leginkább csak az InterfaceLIFT oldalát használom háttérképek letöltésére: hetente több alkalommal tesznek ki új képeket (többnyire a jobbik fajtákból), én pedig hetente egy – maximum kettő – alkalommal ellátogatok az oldalra annak reményében, hogy egyszer találkozok egy olyan háttérképpel, ami annyira megtetszik, hogy attól fogva már soha többet nem akarom cserélgetni (eddig még sajnos nem sikerült találnom ilyen képet).

Az oldalon nem csak háttérképeket, hanem ikonokat, témákat és egyéb dolgokat is találhatunk. Első látásra picit szegényesnek tűnhet a háttérkép-kínálat, de ez csak azért van, mert fordított időrendi sorrandben vannak listázva a képek, nem pedig kategóriánként. Külön tetszik az, hogy a képek mellett néha hasznos információkat találunk a kép elkészítésének körülményeivel kapcsolatban is, mint például fényképezőgép és objektív típusa, záridő, ISO érzékenység, GPS koordináták stb.

Szerintem az InterfaceLIFT egy próbát mindenkinek megér.

2 hozzászólás “InterfaceLIFT” bejegyzésre

  1. Vilmos says:

    Valóban gyönyörűek vannak köztük, néhányat le is töltöttem, bár nem is tudom, hogy igazán minek. Én is évekig variáltam a háttérképeket annak reményében, hogy egyszer találok olyat, amit aztán soha többet nem akarok lecserélni.
    Végül feladtam: azt hiszem, ilyet nem lehet találni. Egy jó ideig homogén szürke (a Solid Colors legsötétebb szürkéje) volt a hátterem, és kiderült, hogy sokkal tovább bírta a képernyőmön, mint korábban bármilyen gyönyörű kép.
    Most, már május közepe óta, egy, a http://www.simpledesktops.com-ról beszerzett nagyon minimalista, és Photoshop-ban kicsit még minimalistábbra továbbfejlesztett hátterem van. Párszor eszembe jutott, hogy lecseréljem, de mindig visszaraktam, mégpedig perceken belül. Úgyhogy azt hiszem, én megtaláltam a magam megoldását.

  2. Csaba says:

    Ez érdekes dolog, mert én is azt vettem észre, hogy legtöbbet az Aqua blue van háttérnek (ebben a pillanatban is). Ezt csak akkor cserélem le – általában rövidebb időre – ha találok valami jobb háttérképet, de a vége mindig az, hogy visszatérek az Aqua blue-ra. 🙂

    A simpledesktops.com-ot már nézegettem többször, vannak jó hátterek, de azt hiszem, hogy az nekem túlságosan minimalista. 🙂

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!