Goldenblog 2011: Top 10-ben a Csaba’s blog

Megosztás az iWiW-en

Ezúton szeretném megköszönni a Goldenblog szakmai zsűrijének, hogy szavazatai alapján felkerültem a 2011-es Goldenblog versenyen az IT kategória Top 10-es listájára. Továbbá köszönöm azoknak, akik – annak ellenére, hogy nem reklámoztam külön a blogot és nem kértem meg senkit, hogy szavazzon – saját maguk elhatározásából szavaztak a blogra.

Olyan blogokkal kerültem a Top 10-es listára, mint az Appleblog, vagy a Szifon.com és olyan blogokat sikerült megelőznöm nagy meglepetésemre, amelyekről ezt nem gondoltam volna.

A közönségszavazat alapján a 37. lettem a 72-ből, ami pontosan a középmezőny, de ugye az nyilvánvaló, hogy egy napi több tízezres látogatottságú blogra sokkal többen fognak szavazni, mint egy napi száz körüli egyedi látogatóval rendelkezőre. Szóval a közönségszavazás inkább csak azt mutatja, hogy kinek hány embert sikerült mozgósítania a verseny alatt. Én ezzel még csak meg sem próbálkoztam a verseny alatt.

Nem számítottam rá, hogy bekerülök a Top 10-be. Tulajdonképpen, ami miatt regisztráltam az az volt, hogy többen megismerjék a blogom. Arra számítottam, hogy az átkattintások miatt majd magasabb lesz a blog látogatottsága a verseny időszakában, de a webstatisztikában a mai napig nem volt észrevehető a növekedés. Ma viszont az átlagnál jóval többen látogatták meg az oldalt.

Persze, jól eső érzés ez az egész, de azért én is érzem és tudom azt, hogy még bőven van még mit tenni-venni a blogon és nem ártana az eddigiekhez képest jóval több tartalmat jóval gyakrabban kitenni. Úgy hogy ezt most úgy fogom fel, mint ha a zsűri azt mondta volna, hogy az irány jó, szakmailag is megfelelő, értékeljük a ráfordított munkát és időt, de tessék többet és gyakrabban frissíteni.

Úgy hogy ezentúl igyekszem majd erre jobban odafigyelni és komolyabban venni a frissítéseket. 🙂

Az IT kategória közönségdíjasa egyébként az általam is rendszeresen olvasott Appleblog lett, innen szeretnék Ádámnak és Csabának gratulálni. De nem a közönségdíj miatt, hanem azért, mert tudom azt, hogy napi több bejegyzést írni – még akkor is, amikor épp nincs semmi hír vagy érdekes téma – bizony nem kevés munkát igényel és ezt Ők már évek óta csinálják, napi szinten.

Az, hogy IT kategóriában ki fog nyerni, az szeptember 8-án dől el a Goldenblog díjátadóján, az első helyezettet pedig a következő három blog közül fogják kiválasztani: Android portál, Gépírás blog, Kereső Világ. Ezúton gratulálok Nekik is a dobogós helyezésért. 🙂

2 hozzászólás “Goldenblog 2011: Top 10-ben a Csaba’s blog” bejegyzésre

  1. Vilmos says:

    Gratulálok, ez nagyon komoly!

  2. Csaba says:

    Köszi, örülök is neki rendesen… 🙂

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!