Weboldal ajánló: Aperture tanácsadó

Megosztás az iWiW-en

Nem szoktam ajánlani azokat a blogokat és weboldalakat, amiket olvasok, de most ebben is kivételt teszek. Az elmúlt héten bukkantam rá Vincze Vilmos weboldalára – pontosabban először Ő talált rá az én blogomra egy Aperture problémával kapcsolatban, de most hagyjuk a részleteket 🙂 – ahol többek között több, nagyon jó kis anyag van összeállítva az Apple Aperture nevű szoftverével kapcsolatban.

Akik egyáltalán nem ismerik a Aperture-t, azok is nyugodtan elkezdhetik itt az ismerkedést, ahol az alapfogalmaktól kezdve, lépésről lépésre vezeti be Vilmos az olvasókat a szoftver használatának rejtelmeibe.

Fogalmam sincs, hogy miért nem találtam rá eddig erre az oldalra, most viszont jó ideig lesz olvasnivalóm – igyekszem minden nap egy-két bejegyzését elolvasni.

Akik valamilyen Macintosh-t használnak és úgy érzik, hogy már szűkösnek bizonyulnak az iPhoto lehetőségei, vagy csak hezitálnak, hogy milyen szoftverrel dolgozzák fel a fotókat, azoknak feltétlenül ajánlom az oldalt. Akik időközben áttértek Aperture-re és még nem ismerik a szoftver összes funkcióját, azoknak viszont nem ajánlott. Azoknak kötelező. 🙂

A weboldal Aperture tanácsadó része ezen a linken érhető el. Jó olvasást és tanulást mindenkinek.

2 hozzászólás “Weboldal ajánló: Aperture tanácsadó” bejegyzésre

  1. Vilmos says:

    Nagyon szépen köszönöm az ajánlást, és mindenkit szeretettel várok Aperture-kérdésekkel!

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!