e-Etikett – A digitális együttélés szabályai

Megosztás az iWiW-en

e-Etikett - A digitális együttélés szabályai

A Magyar Telekom és lakossági márkái, a T-Home és a T-Mobile egy újfajta kezdeményezést indítottak „e-Etikett” címmel, amelynek keretében – Magyarországon most először – a modern kommunikációs platformok használatára vonatkozóan kialakításra került egy digitális ajánlásgyűjtemény, azaz e-Etikett.

Remek dolog, hogy elkészült ez az ajánlásgyűjtemény, már nagyon itt volt az ideje. Napról napra több elektronikus kütyü vesz körbe minket, ebből adódóan rengeteget használjuk is ezeket az eszközöket, mégis nagyon sokan alap dolgokkal sincsenek tisztában ezek használatát illetően. Ez szintén egy olyan téma, amit ma már talán általános iskolában is kellene oktatni – vagy legalábbis nagyon sokat beszélni róla.

Biztosan nem ettől az oldaltól és az ezen található ajánlásoktól fog megváltozni a legtöbb ember gondolkodásmódja, de talán sikerül elérni azt, hogy néhány ember valamennyire megváltoztassa az ezzel kapcsolatos korábbi – és helytelen – hozzáállását. Legalábbis remélem.

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!