Elfelejtett postafiók

Megosztás az iWiW-en

Sok levél

Könnyen így járhat, akit nem zavar az, hogy az egyik postafiókja tartalmát fél évig nem nézi meg. Szerencsére csak állapotjelentések jöttek az egyik szerveren futó olyan szolgáltatástól, amire nincs is szükségem (mármint az állapotjelentésre), de akkor is feleslegesen futott le a szkript naponta tizenkét alkalommal és hanyag voltam a beállításánál is… Ez van.

A fura az, hogy százszor láttam azóta a szerveren, hogy nem üres a szóban forgó postafiók, mégsem gondoltam arra ennyi időn keresztül, hogy meg kellene nézni, hogy mi van benne, hamár egyszer az enyém.

Egy érdekesség: elgondolkodtató, hogy amit saját magamnak beállítok postafiókot egy saját szerverre (ahol nem publikus az e-mail cím), arra egyáltalán nem érkezik kéretlen reklámlevél (spam), még fél év után sem. Ugyanakor ha regisztrálok egy fiókot valamelyik ingyenes e-mail szolgáltatónál, arra egy héten belül akkor is elkezdenek jönni a spam-ek, ha senkinek nem adom meg az e-mail címem és még csak levelezésre sem használom.

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!