iPad tesztek, videók és linkek

Megosztás az iWiW-en

Valamiért azt hittem, hogy az iPad teszt már egyre kevésbé felkapott téma, de a webstatisztikában látom, hogy hétről hétre növekszik a teszteket keresgélők száma az oldalon. Ennek örömére előszedtem ennek a bejegyzésnek a korábban félretett félkész vázlatát, befejeztem és most közzéteszem… :)

Nyilván a több ezernyi iPad videót nem fogom belinkelni ebbe a postba – és értelme sem lenne – de talán azoknak tudok segíteni valamennyit ezzel a válogatással, akik teszteket keresgélnek a neten és ez miatt itt kötnek ki a blogomon.

Ha úgy gondolod, hogy segítségedre voltak az itt összegyűjtött linkek, akkor megköszönném, ha cserébe klikkelnél egyet a fenti Like vagy Tetszik gombon, vagy megosztanád egy másik csatornán ismerőseiddel is az oldalt… :)

A linkek új ablakban nyílnak meg (mint minden más link a blogon).

iPad videók az Apple-től / Guided Tours videók

Apple’s New iPad – Official Video in HD – January 2010What is iPad?, Introducing the iPadApps Store, Maps, iBooks, Safari, Mail, Photos, Videos, YouTube, iPod, iTunes Store, Keynote, Pages, NumbersAnnounces iPad 1/4, Announces iPad 2/4, Announces iPad 3/4, Announces iPad 4/4, iPad TV Commercial – 2010 Oscars

Egyéb alkalmazások, játékok: The Wall Street JournalPopular Science Magazine, The ElementsEpicuriousScrabble,  Marvel ComicsF1 2010, Labyrinth 2 HD, Real Racing HD, Asphalt 5, At Bat 2010, E*TRADE Mobile Pro

Handrástól/Handrásról

Mint már írtam róla, Handrás kint volt New Yorkban, melyről (magyar viszonylatban) talán a legnagyobb mennyiségű szöveges és képi, valamint videós anyaggal rendelkezik.

Kaprinay Zoltán tesztjei

Szerintem ez lett az egyik legjobb – és számomra talán a legrészletesebb – teszt. Már a megjelenés napján elérhető volt és leginkább az Appleblog Exkluzív iPad teszt New York-ból bejegyzése alatt található kérdések lettek megválaszolva. Zoltán blogja itt található.

Egyéb tesztek, írások, videók, programok, stb.

Külföldi anyagok, vegyes

 • First iPad ever sold! – G!
  Ez a srác volt az első a sorban, New York-ban a Fifth Avenue-i Apple Store-ban, a megjelenés napján. Ez számomra a legjobb hangulatú videó, remekül eltalált zenével… Ha valaki esetleg tudja a szám címét, ami a videó alatt megy, akkor az legyen szíves írja meg a hozzászólásként vagy e-mailben… :)

iPad rongálás

Mindig akad néhány ember, akiknél elmennek otthonról és azzal próbálnak meg feltűnősködni, hogy tönkretesznek valamit. Sajnos (vagy szerencsére) van erről is jópár videó.

 • Apple Ipad Crash Test
  Talán ez volt az első ilyen anyag a YouTube-on. A srácok a megjelenés után hamarosan megcsinálták ezt a borzalmat, de szerintem elszámolhatták magukat, mert másfél hónap alatt alig ötezren nézték meg a YouTube-on…
 • Will It Blend? – iPad
  A Blendtech-es fickónál, aki mindent ledarál, most egy iPad is sorra került. Mentségére legyen, hogy ezzel a turmixgépeit gyártó cégét reklámozza. Érdemes megfigyelni azt a gonosz, kielégült vigyort arcán 1:11-nél… :)
 • Apple iPad Stress Test @ PCWorld
  Azt a Jonathan Ive paródiát nem néztem volna PC World munkatársaiból (nekem nem tetszett), de úgy látszik, hogy ilyen téren is sokat változott a világ… Azért a teszt az jól mutatja, hogy mennyire stapabíró cucc lett az iPad.

iPad az Apple oldalán

Ha valaki tud/talál még érdekes és hasznos videókat, leírásokat ebben a témában, akkor nyugodtan írja meg hozzászólás formájában és lehet, hogy frissítem a postot is.

2 hozzászólás “iPad tesztek, videók és linkek” bejegyzésre

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
 • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
 • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
 • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
 • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!