Handrás kezében az iPad

Megosztás az iWiW-en

iPad

Handrás néhány perce, több, mint 16 órás sorbanállás után az elsők között vehette át előrendelt iPad-jét a Fifth Avenue-i Apple Store-ban.

Nem szeretem az ilyen óriási felhajtást az Apple termékei körül (pedig rendszeresen ez van), de a sok irigykedő és rosszindulatú emberrel ellentétben egyetértek Handrással abban, hogy egy ilyen eseményen jó ott lenni egy magyar Apple kereskedőnek. Például azért jó, mert ilyen eseményből csak egy van és nyilván nem csak szórakozásból utazott ki New York-ba, hanem ez az üzletnek is jót tesz. Az pedig már csak hab a tortán, hogy összekötötte a hasznos utat a kellemessel és eltöltött néhány kellemes napot a városban.

Az iPad-ról szándékosan nem írtam eddig egy sort sem, ugyanis nem szeretem a sok találgatást, amik az új Apple termékek bevezetése előtt hónapokig mennek. Ilyen lesz, meg olyan lesz, találgatják, hogy majd ezt fogja tudni meg azt, aztán a bejelentéskor egy nagy csalódás az egész, mert sem ez, sem az nem került bele. Persze már egy ideje tudjuk az iPad technikai paramétereit, de egy ilyen terméket ki kell próbálni, kezünkbe fogni, tesztelni és akkor lehet róla majd igazán véleményt mondani.

Csak érdekesség képpen: Handrás szerint a $499-es iPad-ért volt, aki ötezer dollárt fizetett annak, aki beállt a sorba helyette arra a tizenegynéhány órára. 🙂

2 hozzászólás “Handrás kezében az iPad” bejegyzésre

  1. fgdfgdf says:

    handrás se normális.
    Inkább dolgozna.

  2. Csaba says:

    Ez is a munkájához tartozik… 🙂

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!