Blogindító

Megosztás az iWiW-en

Hosszas gondolkodás után döntöttem: indítok egy saját blogot. Hogy mi lesz belőle, az majd kiderül, minden esetre megpróbálok majd minél többet és folyamatosan írni főként IT témákban, ill. olyan dolgokról, melyek velem kapcsolatosak és amiket szívesen megosztok másokkal is (a szakmai dolgok mellett hobbi, érdekességek, stb.).

Sok dolog van, amiről szeretnék írni magamtól is, de sokszor van, hogy pl. ugyanazt többen kérdezik tőlem és visszatérő dolog. Ilyenkor egyszerűbb azt mondani az illetőnek, hogy ezt már leírtam a blogomon és nézze meg itt, mint hogy elmondom egy újabb embernek sokadszorra ugyanazt.

A fenti okokon kívül még van több másik ok is, ami miatt elkezdem a blogolást, de egyelőre egyikről sem szeretnék többet leírni, majd talán eljön annak is az ideje és akkor lesz arról is pár bejegyzés — ha el nem felejtem. 🙂

Tehát elsősorban informatikai témákról írnék (informatika úgy általánosságban, ill. webfejlesztés, webdesign), másodsorban pedig minden másról, ami érdekel, elgondolkodtat vagy amit csak simán érdekesnek találok. A fő irányvonal megvan, de majd idővel kialakul az egész.

Mivel ez a személyes blogom, így az én (sokszor nem objektív) véleményem fog tükröződni a bejegyzéseimben, hozzászólásaimban, de azt hiszem, hogy egy ilyen blognál ez rendben is van.

Hozzá lehet majd szólni néhány kivételtől eltekintve az összes bejegyzéshez (posthoz), de annyi eltérés mindenképpen lesz a legtöbb hasonló bloghoz képest, hogy a hozzászólásokban a trágár szavak nem lesznek megengedve, ki lesznek csillagozva, vagy adott esetben az azokat tartalmazó hozzászólások törölve lesznek. Hasonlóképpen a nem megfelelő stílusban írt hozzászólások is törlésre kerülnek majd.

Hozzászólások lezárva.