A Chrome és könyvjelzőkezelése Mac alatt

Megosztás az iWiW-en

Egyelőre nem használható ez a funkció...

Tudom, hogy Mac alatt a Google Chrome még csak a béta változatnál jár, de akkor is furcsa, hogy pont a könyvjelzőkezelőt hagyták ki (miközben pl. a témákat is ki lehet cserélni) és az Ubuntu/Debian-os béta változatban is lehet rendezni a könyvjelzőket.

Ha egy könyvjelző egy mappán belül van, akkor azzal a megnyitáson kívül semmit sem lehet kezdeni (tehát nem lehet áthelyezni, szerkeszteni vagy törölni). Márpedig így biztosan nem fogom a Chrome-ba importálni a többszáz könyvjelzőmet (és valószínűleg más sem). Tulajdonképpen nem csak ez maradt ki a bétából, mert pl. kimaradt a teljes képernyős mód, de az szinte fel sem tűnt, mert nem szoktam használni másik böngészők alatt sem.

Remélem, hogy nem sokáig lesz béta a Chrome a Linux/Macintosh rendszereken és azt is, hogy a későbbi változatok sem fényévekkel a Windows-os változat után fognak megjelenni…

Egyébként Leopard alatt a Chrome az indítástól számított kb. 2 másodperc múlva már használható is, tehát nagyon fürge, bár ez azt hiszem, hogy Macintosh alatt nem újdonság senkinek.

Frissítés: ilyen gyorsan teljesüljön minden kívánságom! 🙂 A bejegyzés után néhány órával megjelent az új béta, amiben már használható a könyvjelzőkezelő. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy ez a változat most elég instabilnak tűnik.

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!