Facebook Timeline kikapcsolása

Megosztás az iWiW-en

Mint ahogy az várható volt, vannak, akiknek nem jön be a Timeline és már azelőtt szerettek volna megszabadulni tőle, mielőtt aktiválódott volna mindenkinél ez az újítás.

Akiket ez zavar, azoknak nincs túl jó hírem: a Timeline a Facebook szerves része így nincs lehetőség a kikapcsolására.

Tehát két választási lehetőségünk van: vagy személyre szabjuk és beállítjuk (hogy mások is azt láthassák rajta, amit mi szeretnénk), vagy pedig töröljük magunkat a Facebookról. Röviden és tömören ennyi.

Frissítés: a további félreértések elkerülése miatt: tisztában vagyok azzal, hogy mindig vannak úgynevezett third party lehetőségek, de mivel alapból ezeket a dolgokat nem tartalmazza a Facebook (megjegyezném, hogy nem véletlenül), ezért ezeket a megoldásokat én sem tekintem alternatívának. Ha az adott funkció a Facebookban megtalálható, akkor úgy tekintem, hogy van, ha egy másik weboldalon keresztül lehet csak megoldani a problémát, akkor úgy tekintem, hogy nincs. Ez alapján írtam a fenti bejegyzést is.

5 hozzászólás “Facebook Timeline kikapcsolása” bejegyzésre

  1. simon.ilona says:

    Szeretném Timeline kikapcsolása de nem tudom véletlenül klikkeztem rá. Segíts!!!

  2. simon.ilona says:

    Csaba kérlek küld nekem olyant, hogyan tudom a Timelinet törölné a facen és vissza térni a régire véletlenül kikeletem rá és nem tudom törölni, nagyon sürgős lenne. Köszi.
    Ica

  3. Dean says:

    ‘adom az előttem szólót. Véletlenül kattintottam rá..és nagyon nem nyerte el a tetszésemet…

  4. Csaba says:

    A fenti bejegyzés arról szól, hogy nem lehet kikapcsolni ezt a funkciót. Akit zavar, az állítsa be a bejegyzéseinél (visszamenőleg is) azt, hogy egy-egy bejegyzés az idővonalon mennyire lehet publikus, de a Timeline kikapcsolására jelenleg nincs mód.

  5. István says:

    Pedig ezt aki megalkotta annak azt is kéne tudni, hogy hogyan kell kikapcsolnia Timeline kifejezés! Reméljük a közeljövőbbe ez a probléma is megoldódik!:))

Mielőtt hozzászólnál...


Egy hozzászólás megírásakor kérlek, hogy vedd figyelembe a következőket:
  • ne írj trágár, vagy közízlést sértő szavakat
  • ne sértsd meg mások személyiségi jogait
  • ne buzdíts senkit a törvény megsértésére
  • legyél türelmes és előzékeny
Előre megköszönöm, hogy ha hozzászólsz, akkor a fentieket tiszteletben tartod.

Ha esetleg nem találnád a hozzászólásod a többi között, akkor gondolj arra, hogy az azért van, mert valószínű, hogy a fenti pontokat nem vetted figyelembe...

Itt lehet hozzászólni!